28%

1000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa sau Elongata + Instructiuni de Germinare si Plantare + Stimulent de Inradacinare ATONIK *** PACHET PROMOTIONAL IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

50,00 RON 70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • 1000 Seminte Paulownia Tomentosa sau Elongata ( La alegere )
  • Instructiuni de Germinare si Plantare, atat pentru paulownia, cat si pentru lavanda
  • Stimulent de inradacinare ATONIK

Magazinul nostru online Seminte Lavanda, va pune la dispozitie o oferta promotionala, la un pret foarte mic, unde veti primi seminte de paulownia si seminte de lavanda de cea mai buna calitate, cu certificate fitosanitare si de origine. In colaborare cu magazinul online Paulownia Seminte va oferim un numar de 1000 de seminte de Paulownia Elongata sau Tomentosa ( la alegere ) , cat si asistenta gratuita. 

Semintele de Lavanda, cat si Semintele de Paulownia vin insotite de certificat fitosanitar si de origine, prin care atesta provenienta semintelor si calitatea acestora. Rata de germinare pentru lavanda este de aproximativ 80-85%, iar pentru semintele de Paulownia 90-95%. Semintele noastre au cea mai buna calitate, iar in fiecare pachet veti primi si cartea noastra de vizita, unde ne puteti contacta pentru asistenta, cat si bon fiscal, la cerere eliberam si factura. 

Cu o investitie minima, puteti castiga pana la 5000 de euro dupa numai primi ani, asta in situatia in care vindeti rasaduri de paulownia si lavanda, cat si puieti de paulownia si butasi de lavanda. Puteti obtine un profit foarte mare, cu o investitie minima. 

Semintele comercializate de noi sunt importate din Belgia si Olanda, de la furnizori acreditati, dar la cerere va putem comercializa si seminte de lavanda din Romania. In cazul semintelor de Paulownia, acestea sunt importate din China si Germania, de la furnizori acreditati la nivel international.

Lavanda este un arbust de culoare verde-argintiu care cu frunze vesnice verzi pe toata perioada anului inclusiv iarna. Ating maturitatea in numai 2 ani si pot supravietui pana la 50 de ani, bineinteles daca sunt respectate conditiile optime. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Iata cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia : 

1. Paulownia este un arbore meliefer - Mierea este aromata, de culoare deschisa si se poate compara cu mierea de salcam. 

2. Are o mare capacitate de fixare si stabilizare a solului - Previne eroziunea solului, il ecologizeaza, permite protectia sistemelor subterane de apa si ii imbunatateste calitatile. 

3. Absoare o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera - Poate absorbi pana la 1200 tone de CO2/an, echivalentul a 100.000 Km parcursi de un autoturism. 

Pentru fiecare pachet comandat de pe Paulownia Seminte veti primi Bon fiscal, factura si cartea noastra de vizita, pentru a ne contacta in orice situatie.