30%

1000 Seminte Lavanda Sevtopolis + BONUS 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Paulownia Tomentosa *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE

35,00 RON 50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1250 Seminte Lavanda Sevtopolis
  • 100-120 Seminte Goji Berry
  • 100-120 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de germinare si plantare

De ce soiul Lavanda Sevtopolis ? Pentru ca in momentul de fata s-a ajuns la concluzia ca ofera cea mai mare cantitate de ulei comparativ cu orice soi de lavanda. Acest soi este originar din Bulgaria si incepand cu data de 06.02.2019 Compania noastra este gata sa comercializeze seminte cu certificat de calitate si certificat de garantie.

Soiul comercializat de soi este SEVTOPOLIS ( Mai este denumit si Sevastopolis), iar specia de lavanda este LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. Soiul este perfect pentru clima din Romania si ofera o productivitate ridicata de floare si ulei volatil. Este aclimatizat pentru Romania. Acest soi este recunoscut la nivel international fiind la mare cautare de producatorii de parfumuri. 

Promotional va oferim pe langa semintele de lavanda sevtopolis si 50-70 Seminte Goji Berry,100-300 Seminte Paulownia Tomentosa si 10-20 Seminte Mimosa Pudica. De asemenea in acest pachet veti gasi si instructiunile de germinare si plantare. In cazul in care aveti orice fel de intrebare cu privire la germinarea semintelor, plantarea rasadurilor sau intretinerea lor ne puteti contacta la numarul 0768944027 ( Serviciu de Asistenta gratuita este valabil in intervalul orar 17-20). 

La cerere va putem oferi certificat de calitate ce include informatii cu privire la germinare, calitate, rata de germinare, precum si garantia pentru seminte. Factura este valabila in format electronic si se genereaza automat in contul dumneavoastra de SeminteLavanda.Com. 

Altele :

Ce este Paulownia ? Un arbore revolutionar care creste intr-un an cati altii in zece. Datorita existentei acestui arbore putem aduce padurea in starea ei naturala in doar 3-4 ani. Paulownia inregistreaza in primii ani de viata o inaltime de pana la 15-20 metri ( 3-4 ani ). Astfel putem acoperi nevoia de lemn fara sa mai fie nevoie sa distrugem padurea. 

Ce este  Goji Berry ? Un fruct la mare cautare in Romania datorita beneficiilor sale miraculoase asupra organismului. In momentul de fata goji este vandut in marile magazine precum Kaufland, Carrfour, Profi, precum si in farmacii. Ele se vand in mare parte sub forma de fructe uscate, pentru ca au un continut bogat in vitamine, minerale si uleiuri esentiale.

Dupa multe studii efectuate de diferiti cercercatori s-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma regulat aceste fructe de goji, ajung sa traiasca mai mult, dar in acelas timp sa fie mai sanatosi. Goji mai poate fi inalnit si in iaurturi, ceauri sau in diferite mancaruri.

Livrarea semintelor se face prin Posta Romana ( cost 12 lei ), Fan Courier Express ( 16 lei ) sau Curier Rapid Prioripost ( 16 lei ).