14%

1000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry + Fertilizator ATONIK *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

60,00 RON 70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

 • 1000 - 1200 Seminte Paulownia Elongata
 • 500 - 700 Seminte Paulownia Tomentosa
 • 100 - 120 Seminte Lavanda Angustifolia
 • 100 - 120 Seminte Goji Berry
 • Instructiuni de Germinare
 • ASISTENTA GRATUITA

SeminteLavanda.Com va pune la dispozitie un pachet cu seminte de paulownia elongata la un pret promotional cu alte seminte de paulownia tomentosa, goji, lavanda Paulownia Elongata este soiul recomandat pentru productia de lemn - cherestea, iar Paulownia Tomentosa este soiul recomandat pentru lemn de foc. Paulownia poate fi inmultit prin : Seminte, Butasi sau Drajoni. Semintele comercializate de noi sunt certificate, detinem toata documentatia necesara pentru a putea vinde aceste seminte legal. Rata de germinare la semintele de paulownia este de aproximativ 90-95 %, pentru goji berry 70-80%, Lavanda Angustifolia - 75-85%.

Garantam seminte proaspete, recoltate in anul respectiv ( In functie de perioada in care are loc productia de seminte ). In orice pachet achizitionat de pe site-ul nostru, veti intalni instructiuni de germinare, dupa caz si de plantare. Serviciul ASISTENTA GRATUITA este valabil in orice zi, disponibil exclusiv doar pentru clientii nostri. Ce presupune aceste serviciu ? Informatii cu privire la cultivare, plantare, intretinere, etc.

In Romania, Paulownia a capatat o importanta deosibita atat pentru Investitori, cat si pentru oamenii de rand. Cei mai multi cultiva Paulownia pentru productia de lemn, dar intalnim si situatii in care Paulownia este plantat pentru Albine - Florile de Paulownia sunt bogate in nectar, iar calitatea mierii este foarte asemanatoare cu cea de salcam.

Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) 


Lavanda este un arbust de culoare verde-argintiu care cu frunze vesnice verzi pe toata perioada anului inclusiv iarna. Ating maturitatea in numai 2 ani si pot supravietui pana la 50 de ani, bineinteles daca sunt respectate conditiile optime. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida.  Specia care se adapteaza in Romania este Lavanda Angustifolia Common English.

Goji Berry

Goji este un arbust intalnit in medicina traditionala de peste 2000 de ani, datorita proprietatilor benefice a organismului uman. S-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma fructele de goji sunt mult mai sanatosi si mai imuni la boli. Goji poate fi consumat atat ca fruct uscat, cat si ceaiuri sau in diferite mancaruri. Fructele de Goji sunt intalnite in farmacii si supermarket-uri la preturi care pot ajunge pana la 100 lei pe kilogram. 

Compoziţia fructelor Goji uscate (la 100g)

 • Element Valoare Pondere în norma zilnică
 • Energie 1461 kJ 17%
 • Proteine 12,1 g 24%
 • Carbohidraţi 57,82 g 60%
 • Grăsimi 0,73 g 1%
 • Fibre 7,78 g 43%    

Mimosa Pudica

Mimosa pudica (mimoza) este o specie de plante tropicale din ordinul Fabales, familia Fabaceae, subfamilia "Mimosoideae". Mimoza crește sub formă de tufe, are o tulpină lemnoasă și frunzele lenticulare se prind perechi. Caracteristic plantei este reflexul de apărare: la atingerea plantei, scăderea temperaturii sau lipsei de lumină frunzele se restrâng. De aici provine zicala "sensibil ca o mimoză" sau în limba engleză "Touch-mee-not" (Nu mă atinge).

Mimosa pudica provine din America de Sud. Ea trăiește atât în păduri cât și cultivată în grădinile din Europa. Pentru prima oară semințe de mimoză au fost aduse în Europa de botanistul englez Joseph Banks.