9%

1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry --- PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI STIMULENT INRADACINARE ATONIK

50,00 RON 55,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 - 1200 Seminte Paulownia Hibrid 9501
  • 100 - 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 100 - 120 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de germinare
  • Stimulent inradacinare ATONIK
  • Asistenta Gratuita

Magazinul nostru online comercializeaza seminte de paulownia din specia Paulownia 9501, samanta certificata de cea mai buna calitate. Acest soi este recomandat in zonele unde temperatura minima poate ajunge pana la -30 grade. Comparativ cu alte soiuri de Paulownia, viteza de crestere poate fii mai mare cu pana la 50%. Astfel in doar 4-5 ani puteti inregistra o inaltime de pana la 10-15 metri. Noi oferim instructiuni de germinare gratuit in pachet, stimulent de inradacinare atonik necesar pentru germinarea semintelor, totodata va oferim si ASISTENTA GRATUITA pe toata perioada, din moment ce ati comandat seminte de paulownia de la noi.

Pe langa semintele de paulownia va oferim seminte de lavanda din specia Common English - lavanda englezeasca, seminte goji berry ningxia - cel mai productiv soi si seminte de mimosa pudica - planta care in momentul in care este atinsa i se inchid frunzele.

Ce este Paulownia 9501 ? Este un soi hibrid de Paulownia obtinut din soiurile Paulownia Tomentosa x Paulownia Fortunei, recomandat pentru productia de cherestea, lemnul fiind de cea mai buna calitate. Principalul avantaj comparativ cu alte soiuri de Paulownia il reprezinta rezistenta la seceta si inghet ( rezista pana la -30 grade ). Deobicei se adapteaza pe orice sol si este rezistent la majoritatea bolilor si daunatorilor. Pretul pentru lemn este asemanator cu cel de nuc de aproximativ 200 dolari pe metru cub. 

Pentru a avea succes cu Paulownia trebuie sa respectati toate instructiunile noastre incluse in pachet. In cazul in care apar factori externi ne puteti contacta pentru a gasi o rezolvare. Serviciul de Asistenta Gratuita este valabil doar clientilor nostri. De aceea inainte de a purta o discutie va rugam sa va identificati cu nume, prenume si numar de telefon.

Semintele noastre vin ambalate in pungi individuale din plastic, etichetate cu specia, cantitatea si site-ul de unde a fost achizitionata samanta. Va garantam cea mai buna calitate, suntem importatori direct de seminte de paulownia, detinem toata documentatia necesara comercializarii : autorizatie de comercializare, toate certificatele de calitate, conformitate, fitosanitar si multe altele. La cerere va putem oferi certificat de calitate.

Paulownia este arborele viitorului, pentru ca are calitatea de a creste intr-un an cati altii in zece. Se regenereaza de pana la 3 ori dupa ce este taiat de la baza. Valoarea lemnului este asemanatoare cu cel al nucului. Daca va ganditi sa investiti in Paulownia trebuie sa stiti ca puteti castiga in mai multe etape : Vanzare de puieti, vanzare de lemn - cherestea, vanzare lemn de foc.