33%

10000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + Certificat De Calitate si Garantie + Instructiuni de Germinare si Plantare***LIVRARE GRATUITA PRIN POSTA ROMANA SAU FAN COURIER

200,00 RON 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include:

  • 10.000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • Certificat de Calitate si Garantie
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • Factura Fiscala
  • LIVRARE GRATUITA

Semintele de lavanda comercializate de firma WEB CENTER NETWORK SRL vine insotite de certificat de calitate, certificat fitosanitar si certificat de garantie, pe langa instructiunile de germinare si plantare. Va oferim posibilitatea, la un pret decent sa primiti toata documentatia, pentru infiintarea unei culturi cu Lavanda. Exista in momentul de fata, multe persoane care comercializeaza seminte, dar numai cativa sunt autorizati la Directia Fitosanitara Judeteana si platesc o suma destul de mare pe certificate, respectiv pe testarea in laborator a semintelor. 

In certificatul primit de la voi veti gasi : Termenul de garantie, puritatea si germinatia totala a semintelor, precum si tara de origine si starea sanitara, soiul, categoria biologica si multe altele. In instructiuni veti gasi informatii cu privire la germinarea semintelor, cat si informatii cu privire la distanta de plantare sau intretinerea lavandei. 

Dupa multe teste s-a ajuns la concluzia ca Semintele de Lavanda nu germineaza decat atunci cand se mentine o temperatura a aerului de 14-15 grade. In pachetul primit de la noi, semintele vor fi ambalate intr-un plic, sigilat si etichetat cu un numar de lor si un germen de garantie. Lucram 100% Legal si dorim ca si clientii nostri sa o faca. Aveti posibilitatea cu o investitie mica, sa obtineti o afacere de succes in Romania si nu numai.

Daca doriti Lavanda pentru o suprafata de un hectar, puteti alege acest pachet : 40.000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1000 Seminte Goji Berry + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Mimosa Pudica *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE PLUS SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK.

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Specia care se adapteaza in Romania este Lavanda Angustifolia Common English. Atentie la cei care vand seminte de lavanda sevtopolis sau sevastopolis. ACEST SOI NU ESTE ATESTAT IN ROMANIA, DECI NU PUTETI VINDE LEGAL. RECOMANDAM NUMAI SEMINTELE DE LAVANDA ANGUSTIFOLIA COMMON ENGLISH.

In cel mai scurt timp, vom putea oferi si butasi si rasaduri de lavanda, la cele mai mici preturi din Romania, cu certificat de calitate si factura. 

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.