25%

2000 Seminte Lavanda Augustifolia ( Levantica ) + Bonus 300 Seminte Goji Berry ** PACHETUL CUPRINDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE

60,00 RON 80,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Coletul contine : 

  • 2000- 2200 Seminte Lavanda ( Levantica )
  • 300 Seminte de Goji Berry
  • Instructiuni de Germinare a Semintelor si Plantare a Butasilor

Seminte de Lavanda comercializate de magazinul nostru SeminteLavanda.Com sunt importate din Anglia si Canada de la furnizori acreditati, la cerere putem elibera si Certificat De calitate + Certificat de Garantie.

Specia care se adapteaza cel mai bine in Romania este Lavanda Angustifolia, pentru ca rezista la temperaturi de inghet si chiar de seceta. Este potrivit pentru clima din tara noastra si este recomandata ca specia cu cea mai rapida crestere. Pe langa semintele de lavanda,  va oferim gratis atat seminte de goji, mimosa pudica cat si Seminte de Paulownia. In pachetele noastre primiti instructiuni de germinare si plantare, sfaturi utile pentru o cultura de succes cu levantica. 

In curand vom avea la vanzare si butasi de lavanda la preturi foarte mici, cat si rasaduri. Preturile practicate de noi sunt foarte mici pentru a incuraja pe toti oamenii sa porneasca o afacere cu o investitie foarte mica si cu un profit foarte mare. Comercializam atat seminte de lavanda, mimosa pudica, goji berry care fructifica din al doilea an, Paulownia Tomentosa, Elongata si Shantong. 

Pentru cei interesati de seminte de paulownia va putem oferi pachete cu 1000,2000,3000,5000 cu seminte + bonsuri pentru fiecare colet, la preturi incepand de la numai 20 DE LEI. Avem de asemenea si o promotie prin care oferim gratis seminte de paulownia. Mai multe informatii puteti gasi direct pe magazinul nostru www.paulowniaseminte.com .

Lavanda este un arbust de culoare verde-argintiu care cu frunze vesnice verzi pe toata perioada anului inclusiv iarna. Ating maturitatea in numai 2 ani si pot supravietui pana la 50 de ani, bineinteles daca sunt respectate conditiile optime. 

In Romania nu intalnim plantatii de lavanda cum intalnim in Europa. Totusi banii care pot fi obtinuti din acest arbust pot fi foarte multi. Cu o investitie mica se pot scoate bani chiar din primul an. Multi nu cunosc denumirea de Lavanda, ci de levantica. O intalnim atat in parfumuri, sapunuri, chiar si in detergentii de vase sau dero. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.