37%

40.000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1000 Seminte Goji Berry + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE PLUS SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK

500,00 RON 800,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

PACHETUL INCLUDE :

  • 40.000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • 1000 Seminte Goji Berry
  • 1000 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • Stimulent de inradacinare Atonik

Acest produs este destinat persoanelor care doresc sa cultive Lavanda Angustifolia pe o suprafata de un hectar. Va oferim gratuit si seminte de paulownia, goji berry si mimosa pudica. In pachetul comandati veti primi instructiuni de germinare si plantare, dar si suport telefonic. Rata de germinare a acestor seminte de lavanda este cuprinsa intre 70-80%, rata testata in laborator in momentul vanzarii acestor seminte. 

Va oferim certificat de calitate si factura fiscala in orice pachet comandat pe magazinul nostru. In Romania, lavanda reprezinta cea mai buna afacere al momentului. Cu o investitie minima, puteti sa obtineti un profit maret. 

Semintele de Lavanda sunt achizitionate de la furnizori acreditati din Belgia, Olanda si Romania. In cazul semintelor de Paulownia, acestea sunt achizitionate din Germania, Romania si China. La cerere va putem comercializa seminte din orice tara. Cele mai bune seminte de lavanda sunt cele din Belgia si Olanda, iar in cazul semintelor de Paulownia, China. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Specia care se adapteaza in Romania este Lavanda Angustifolia Common English. Atentie la cei care vand seminte de lavanda sevtopolis sau sevastopolis. ACEST SOI NU ESTE ATESTAT IN ROMANIA, DECI NU PUTETI VINDE LEGAL. RECOMANDAM NUMAI SEMINTELE DE LAVANDA ANGUSTIFOLIA COMMON ENGLISH.

In cel mai scurt timp, vom putea oferi si butasi si rasaduri de lavanda, la cele mai mici preturi din Romania, cu certificat de calitate si factura. 

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri. Pentru clientii care ne trimit imagini cu plantatii de paulownia, lavanda, goji berry din semintele comercializate din magazinele noastre, va putem oferi reduceri de pana la 20%. 

Pentru cei interesati de seminte de paulownia va putem oferi pachete cu 1000,2000,3000,5000 cu seminte + bonsuri pentru fiecare colet, la preturi incepand de la numai 20 DE LEI. Avem de asemenea si o promotie prin care oferim gratis seminte de paulownia. Mai multe informatii puteti gasi direct pe magazinul nostru www.paulowniaseminte.com .