12%

1000 Seminte Goji Berry Ningxia NQ1 + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + Instructiuni de Germinare si Plantare

35,00 RON 40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Va oferim un pachet promotional cu 1000 - 1200 seminte de goji berry ningxia nq1 - soiul care poate fructifica din primul an, 100 - 120 seminte lavanda angustifolia, 100 - 300 seminte de paulownia tomentosa  + Instructiuni de germinare si plantare. 

  • Goji Ningxia NQ1 este un soi foarte productiv din anul 2 incepe sa produca fructe.  Avantaje : Crestere Rapida, Fructificare Abundenta, Rezistenta la Seceta, Se adapteaza pe orice sol, Rezistenta La inghet ( -30 grade).

Pachetul include :

  • 1000 - 1200 Seminte Goji Berry Ningxia NQ1
  • 100 - 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 100 - 300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • ASISTENTA GRATUITA

Ce este Goji Berry ? Un puternic antioxidant din toate alimentele existente. Este valoros pentru sanatatea noastra datorita continutului de vitamine, uleiuri esentiale si minerale polizaharide. Fructele de goji au forma alungita, de culoare rosu-portocaliu, marime medie, iar gustul lor este dulce, usor amarui. Contin vitaminele C si E, flavonoide, aminoacizi si multe minerale. In medicina asiatica fructele de goji sunt consumate intens pentru a intari sistemul imunitar.  Dupa multe studii efectuate de diferiti cercetatori, s-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma regulat aceste fructe de goji ajung sa traiasca mai mult.

Goji este un arbust a carui inaltime poate ajunge la 2-4 metri, cu un diametru de al plantei de 1-2 metri. Inaltimea ideala este de 1.5-2 metri. Orice ramura ce depaseste aceasta inaltime va trebui eliminata prin taiere. Intre bolta si sol trebuie sa lasam spatiu gol de aproximativ 35-40 de cm. Acest lucru se obtine prin indepartarea frunzelor, a lastarilor si ramurilor. Cresterea plantei de goji nu presupune o munca dificila, aceasta rezistand cu succes la temperaturi foarte scazute de pana la -30 grade si 40 grade cu plus. Densitatea medie de plantare pe rând se face din 1,5m in 1,5m şi între rânduri 2 m.

Semintele comercializate de noi sunt seminte certificate de cea mai buna calitate, testate in laborator cu o rata de germinare de peste 80%. Oferim la orice pachet comandat instructiuni de germinare si plantare + Serviciul de ASISTENTA GRATUITA. Cu acest serviciu aveti posibilitatea de a ne contacta oricand de luni pana duminica de la orele 9-20 in cazul in care aveti intrebari despre germinare, plantare sau intretinere.

Germinarea semintelor de Goji Berry

Seminţele ce urmează a fi plantate se pot planta direct aşa cum sunt uscate sau se pot pune la înmuiat în apa o zi/noapte. Cu nisip se amesteca seminţele care se pun în răsadniţă sau saci cu turbă, cele fără nisip se pun în tăvi alveolare câte una sau două seminţe sau în ghivece sau săculeţi. Se pun seminţele la înmuiat într-un vas cu apă dezmorţită (nici calda, nici rece).

După ce s-au înmuiat şi umflat se pun cu penseta sau cu mâna in alveole, ghivece, se seamană în răsadniţe…etc. Pământul folosit pentru însămânţat este de preferat sa fie turba de 5 mm şi cu un PH cât mai ridicat. Puteţi face şi dumneavoastră amestecul de pământ pentru răsaduri, de exemplu: din pământ de ghiveci(pădure) amestecat cu nisip şi îngrăşământ organic (mraniţă). Continuarea in instructiunile din pachet. 

Livrarea semintelor se face prin Posta Romana ( cost 12 lei ), Fan Courier Express ( 16 lei ) sau Curier Rapid Prioripost ( 16 lei ).