25%

500 Seminte Goji NINGXIA NQ1 ( Fructifica dupa primul an ) + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

30,00 RON 40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Va oferim un pachet promotional cu seminte de goji NINGXIA NQ1 , seminte de paulownia tomentosa, seminte lavanda angustifolia  la un pret promotional. Acest pachet include si instructiuni de germinare si plantare. Semintele sunt certificate, iar rata de germinare este de aproximativ 85%.

Comparativ cu soiul de goji berry, goji NINGXIA NQ1 este un soi mult mai rezistent la seceta si inghet, dar principalul avantaj oferit este faptul ca fructifica dupa primul an.

Pachetul include :

  • 500 - 550 Seminte Goji Ningxia NQ 1
  • 100 - 120 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100- 120 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • Instructiuni de Germinare si Plantare

Goji este un arbust intalnit in medicina traditionala de peste 2000 de ani in Tibet datorita proprietatilor sale benefice organismului uman. Dupa numeroase cercetari s-a ajung la concluzia ca oamenii care consuma regulat fructele de goji nu numai ca ajung sa traiasca mai mult, dar sunt si mai sanatosi si rezistenti la boli.

In acest moment goji se comercializeaza in supermarketuri sub forme de fructe uscate la preturi care pot ajunge pana la 100 lei pe kilogram. Cele mai bune si mai benefice pentru organism sunt fructele proaspete consumate in primele 24 de ore dupa ce sunt culese, de aceea este mult mai avantajos sa aveti cativa arbori de goji. 

Fructele de goji au un continut bogat in vitamine, minerale si uleiuri esentiale foarte bune pentru organism. A nu se confunda goji cu catina. Fructele de goji sunt mult mai mari, iar gustul este diferit. 

Cum consumam fructele de goji ? 

Se recomanda a se consuma intre 20 si 30 grame de fructe pe zi, indicat este sa se consume dimineata pe stomacul toata cantitatea. Nu oferita nici un fel de efect secundar. Se pot consuma asa cum sunt sau in combinatie cu alte cereala sau de ce nu in lapte, iaurt. 

Compoziţia fructelor Goji uscate (la 100g)

  • Element Valoare Pondere în norma zilnică
  • Energie 1461 kJ 17%
  • Proteine 12,1 g 24%
  • Carbohidraţi 57,82 g 60%
  • Grăsimi 0,73 g 1%
  • Fibre 7,78 g 43%    

Atat semintele de goji, cat si seminte de paulownia, lavanda sau mimosa pudica sunt seminte certificate si vin ambalate corespunzator in pungulite cu fermoar, etichetate cu numarul de seminte, site-ul de unde ati cumparat semintele si soiul respectiv. 

Livrarea se face prin curier rapid si costa 16 lei indiferent de localitate/sat/judet. Nu se percep km suplimentari. Comenzile pot fi facute direct online sau pe chat cu ajutorul unui consultant. Se pot face si comenzi telefonice la unul dintre numerele 0768944027 sau 0751219995.