30%

1000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Levantica ) + 100 Seminte Goji Berry Plus Bonus Instructiuni de Germinare si Plantare

35,00 RON 50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Coletul contine : 

  • 1000 - 1200 Seminte Lavanda ( Levantica )
  • 100 - 120 Seminte de Goji Berry
  • Instructiuni de Germinare a semintelor si Plantare a Butasilor.

Semintele comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate, importate din Anglia si Canada, de la furnizori acreditati. Soiul de Lavanda Angustifolia este cel mai bun pentru Romania, atat ca rezistenta la inghet, cat si la seceta. Incepand din 8.07.2014 va putem oferi Seminte de Lavanda la cel mai mic pret, inclusiv bonusuri constand in alte seminte de mimosa pudica si goji berry.

Pentru cei interesati de seminte de paulownia va putem oferi pachete cu 1000,2000,3000,5000 cu seminte + bonsuri pentru fiecare colet, la preturi incepand de la numai 20 DE LEI. Avem de asemenea si o promotie prin care oferim gratis seminte de paulownia. Mai multe informatii puteti gasi direct pe magazinul nostru www.paulowniaseminte.com .

Lavanda este un arbust cu frunze vesnice verzi, de culoare verde-argintiu pe toata perioada anului ( chiar si iarna ). Putem gasi atat soiuri cu frunze verzi, cat si cu frunze argintii. Supravietuiesc aproximativ 50 de ani, daca sunt respectate conditile optime si ating maturitatea in numai 2-3 ani. 

In Romania nu intalnim plantatii de Lavanda, asa cum este plantata in Europa. Spre surprinderea noastra, am gasit Lavanda plantate pe camp, printre lanurile de grauri sau porumb, dar acei oameni nu cunosteau termenul de lavanda. Multi ii spun Levantica, iar termenul este unul cunoscut pentru toata lumea. Daca in Vestul Europei intalnim plantatii de peste 100 de ani, in Romania nu vom intalni plantatii cu care sa iesim in evidenta. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Mai jos poate fi urmarit un video cu plantatii de Lavanda ( Levantica ) :