33%

1000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE

40,00 RON 60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Seminte Lavanda Angustifolia : 

 • 1000 - 1200 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
 • 500-700 Seminte Paulownia Tomentosa
 • 100 - 120 Seminte Goji Berry
 • Instructiuni de germinare si plantare
 • Substanta de germinare ATONIK
 • ASISTENTA GRATUITA

Seminte Lavanda Angustifolia va ofera cele mai proaspete seminte de lavanda, seminte de paulownia tomentosa, seminte de goji berry . Acest pachet contine instructiuni de germinare si plantare pentru : Paulownia, Lavanda si Goji Berry. Serviciul ASISTENTA GRATUITA va ofera posibilitatea de a intra in legatura cu unul dintre operatorii nostri pentru informatii legate de plantare, repicare, germinare, tratamente si multe altele. 

Lavanda sau Lavandula este un gen de plante din familia Lamiaceae, genul include pana la 60 de specii de plante atat arbusti, plante anuale cat si ierboase. Denumirea de Lavanda este folosita pentru a desemna un parfum extram din Levantica. 

Soiul care se adapteaza la noi in Romania este soiul Lavanda Angustifolia, care rezista atat la inghet, cat si la seceta ; acesta lavanda are frunza ingusta. Mai este intalnita si sub denumirea de Lavanda englezeasca, frantuzeasca sau lavanda adevarata. De retinut este ca lavanda este o planta de exterior : NICIODATA LAVANDA NU VA SUPRAVIETUI PENTRU O PERIOADA MARE DE TIMP DACA ESTE TINUTA IN CASA. Noi va recomandam sa o plantati afara, in gradina sau in fata blocului ori intr-un loc cu mult soare. In perioada de inflorire se pot taia tijele florare, care se pot pune la uscat. Florile nu iti pierd culoarea nici dupa uscare, iar parfumul de levantica este pastrat pentru o perioada de minim 12 luni. 

Paulownia este un arbore care poate creste in doar 4 ani, 15-20 metri in inaltime. Este un copac minune care creste intr-un an, cat altii in 10. Lemnul de Paulownia poate fi folosit atat ca lemn de foc, cat si lemn pentru constructii : mobila, instrumente muzicale, avioane usoare si nu numai. Paulownia poate fi folosit si pentru productia de miere de albine : florile de paulownia sunt bogate in polen. 

Cateva avantaje oferite de arborele de Paulownia 

 1. Este un arbore meliefer - mierea de culoare deschisa este foarte aromata, putand fiind comparata cu mierea de salcam. Paulownia are flori superbe pentru o perioada de peste o luna.
 2. Absoarbe o mare cantitate de dioxid de carbon
 3. Lemnul sau este de esenta dura, fiind folosit pentru confectionarea de mobila, avioane, barci usoare, rulote si nu numai.
 4. Se regenereaza rapid - Minim 3 si maxim 5 rotatii de crestere a lemnului fara a fi nevoie de replantare.
 5. Paulownia are cea mai mare crestere din lume : 15-20 metri in numai 4 ani.

Goji este un fruct folosit in medicina traditionala de peste 2000 de ani, datorita numeroaselor beneficii oferite. Fructele de goji pot fi consumate atat ca fructe uscate, in ceaiuri sau chiar in prepararea anumitor mancaruri. Oamenii care consuma regulat aceste fructe, au un sistem imunitar mai puternic, deci sunt mai rezistenti la boli. Acestea pot fi achizitionate fie din supermarketuri, fie din farmacii, iar pretul nu este deloc ieftin. 

Iata cateva din efectele sale terapeutice pentru consumatorii acestui fruct : 


 • Contine fitonutrienti care inhiva peroxidarea lipidelor.
 • Ofera o cantitate de energie in plus
 • Imbunatateste circulatia sangvina
 • Imbunatateste sistemul imunitar
 • Incetineste procesul de imbatranire prin cantitatile mari de antioxitanti. Este situat in pe locul 1 la acest proces.