20%

1000 Seminte Paulownia Elongata + Bonus 100 Seminte Lavanda Angustifolia si 10 Seminte Goji Berry *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

40,00 RON 50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 10 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de Germinare si Plantare

Magazinul nostru va pune la dispozitie o oferta speciala, format din seminte de paulownia elongata, lavanda augustifolia si goji berry. Pentru fiecare produs comandat de pe site-ul nostru veti primi instructiuni de germinare si plantare. Calitatea semintelor este una foarte buna, ajungand pana la 90%. Plantatiile de Paulownia au evoluat de-a lungul timpului in Romania foarte mult, aproape in fiecare judet din tara noastra intalnit minim 2 plantatii. Magazinul nostru a reusit sa vanda pana la 1000 de persoane din Romania, cat si in Germania, Bulgaria si Ungaria. Mai multe imagini cu plantatiile de Paulownia, Lavanda si Goji puteti intalni pe pagina noastra de facebook.

Nu detinem doar un singur Magazin Online. In mediul online avem pana la 5 magazine, optimizate pentru dumneavoastra. De asemenea ne puteti intalni pe site-urile de anunturi precum okazii.ro, tocmai sau olx, unde avem majoritatea produselor. Preturile noastre nu au concurenta, noi dorim sa incurajam pe toata lumea sa planteze Paulownia.

In curand vom lansa un site unde veti putea gasi anunturi internationale, atat de la cumparatori, cat si de la vanzatori. Site-ul va fi realizat special pentru vanzarea de puiet, lemn si seminte in cazul paulownia, cat si pentru butasi de lavanda sau goji. De asemenea site-ul va cuprinde atat cumparatori din Romania, care vor fi gata sa achizitioneze la un pret corect lemnul de paulownia.

Din 2010 pe Piata Romaneasca am invatat ca recomandarile si calitatea detin controlul. Nu dorim sa vindem seminte precum concurentii nostri la un pret catastrofal. Dorim sa incurajam pe toata lumea sa investeasca in Paulownia, atat pentru comert, cat si pentru consumul personal.

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.

Pentru alte intrebari, va rugam sa ne contactati la unul dintre numele afisate mai sus sau in pagina de contact.