9%

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Shantong + 50 Seminte Goji Berry + *** Pachetul include Instructiuni si Stimulent de inradacinare ATONIK

50,00 RON 55,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Seminte Paulownia Tomentosa cu o rata de germinare de peste 90% cu instructiuni de germinare in pachet si substanta de germinare atonik va sunt oferite la un pret promotional de magazinul nostru. Semintele sunt certificate si sunt potrivite pentru clima din Romania, atat din punct de vedere al secetei, cat si al inghetului. Rezistenta la boli si daunatori il fac un arbore cu o imunitate foarte buna, potrivit pentru tara noastra.

Paulownia Tomentosa este soiul recomandat pentru zonele unde temperatura nu scade mai mult de -20 grade. De obicei, oamenii care cumpara acest soi il cultiva pentru lemn de foc datorita vitezei de crestere mare, dar si in scop ornamental pentru florile sale superbe. Incet dar sigur, in cativa ani, vom gasi in supermarketuri si miere de Paulownia.

Soiul Paulownia Shantong este un hibrid nu foarte cunoscut in Romania, dar care ofera o viteza de crestere cu pana la 40% mai rapida decat alte soiuri. Putem spune ca este mult mai rezistent la boli si daunatori, rezistent la seceta si inghet, iar rezistenta la frig - temperatura minima care poate rezistenta Paulownia Shantong = -25-30 grade ( temperatura testata chiar de clientii nostri in zonele unde se inregistreaza aceasta temperatura ).

Indiferent ce soi de Paulownia veti alege, important este sa stiti sa-l ingrijiti. De aceea noi va oferim posibilitatea de a beneficia de Serviciul de Asistenta Gratuita, unde ne puteti contacta oricand daca aveti intrebari cu privire la germinare, plantare, intretinere, fertilizare sau comercializare.

Site-ul WwW.SeminteLavanda.Com va ofera la acest pachet : 

  • 1000 - 1300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 500 - 700 Seminte Paulownia Shantong
  • 50 - 70 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de germinare
  • Asistenta gratuita

Paulownia este arborele viitorului, pentru ca are calitatea de a creste intr-un an cati altii in zece. Se regenereaza de pana la 3 ori dupa ce este taiat de la baza. Valoarea lemnului este asemanatoare cu cel al nucului. Daca va ganditi sa investiti in Paulownia trebuie sa stiti ca puteti castiga in mai multe etape : Vanzare de puieti, vanzare de lemn - cherestea, vanzare lemn de foc.