20%

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + Instructiuni de Germinare si Plantare + Stimulent de Inradacinare ATONIK *** PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA

40,00 RON 50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Seminte de Lavanda va ofera :

  • 1000 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de germinare si plantare
  • Stimulentde inradacinare ATONIK
  • Asistenta Gratuita

In parteneriat cu magazinul online Paulownia Seminte va punem la dispozitie o oferta cu seminte de paulownia, instructiuni de germinare si stimulent de inradacinare la un pret de numai de 20 de lei. Dorim sa incurajam pe toata lumea sa investeasca cu o suma foarte mica si sa scoata in profit foarte mare. Oferim GRATIS, ASISTENTA GRATUITA PE TOATA PERIOADA. Astfel, ne puteti contacta oricand pentru a va oferi informatii cu privire la paulownia, la plantare, germinare, taiere si nu numai. Incepand din anul 2015, vom fi gata sa facem plantatii cu butasi lemnificati si rasaduri de paulownia, cat si goji berry si lavanda angustifolia ( soiul care se adapteaza cel mai bine la noi in tara). La cerere va putem oferi si butasi de lavanda sevastopolis (sevtopolis), specia bulgareasca la un pret mic. Toate plantatiile noastre includ pregatirea terenului, cat si intretinerea. 

Semintele de paulownia sunt achizitionate de la furnizori acreditati, rata de germinare a semintelor pot depasi 90-95%, in conditiile in care se respecta toate indicatile oferite de noi. Detinem un numar foarte mare de clienti care ne contacteaza in fiecare zi, de aceea avem rugamintea sa insistati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un mail, iar in cel mai scurt timp noi o sa va raspundem.

Detinem pentru fiecare specie de paulownia certificate fitosanitare, respectiv certificat de origine si de calitate. Semintele sunt verificate in laborator de ingineri specializati, semintele trecand cu brio orice test. Calitatea acestora este unora remarcabila, fara impuritati ( doar seminte). La fiecare comanda veti primi mai multe seminte.

Comenzile pot fi preluate si online in intervalul orar : 

9-17 - 0751219995

9-19 - 0768944027

Daca aveti nelamuriri ne puteti contacta oricand, va oferim GRATUIT si asistenta in vederea achizitionarii de seminte de paulownia, lavanda si goji, cat si sfaturi, chiar inainte de comanda.