25%

500 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry + Instructiuni de Germinare si Plantare ** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA DE GERMINARE

30,00 RON 40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

500 Seminte Paulownia Elongata sunt necesare pentru a acoperi o suprafata de pana la jumatate de hectar, daca se tine cont de distanta de plantare 4x4 ( 4 metri intre arbori si 4 metri intre randuri ). Trebuie sa stim de la inceput ca Paulownia este un arbore salbatic, de aceea are o rezistenta foarte buna la seceta si inghet si se adapteaza la clima din Romania. In pachetul primit de la noi, veti primi pe langa seminte, un mic ghid - instructiuni pentru germinarea semintelor si substanta - Fertilizatorul ATONIK, care se pune in jumatate de litru in cazul in care comandati acest pachet.

Pe langa semintele de paulownia, veti primi in pachet :

  • 100 - 120 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50 - 70 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 100 - 120 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de germinare
  • Fertilizator ATONIK
  • Asistenta gratuita

Soiul Paulownia Elongata

Are o rezistenta foarte buna, iar pentru clima din Romania este potrivit, atata timp cat temperatura minima nu scade mai mult de -20-25 grade. Paulownia Elongata este recomandat de noi pentru productia de lemn - cherestea, calitatea lemnului fiind foarte buna, apropiata de cea a nucului. Din acest lemn se pot confectiona : Barci, instrumente muzicale, avioane usoare, mobila si multe altele. 

Soiul Paulownia Tomentosa

Are o rezistenta foarte buna, potrivit pentru clima din Romania, recomandat in scop ornamental, productie de lemn - lemn de foc/ cherestea, dar si in scop melifer ( florile superbe sunt bogate in polen, calitatea mierii este asemanatoare cu cea de salcam ). Se pot confectiona : avioane usoare, mobila, barci, instrumente muzicale si multe altele. 

Rezistenta la boli si daunatori, seceta si inghet il fac pe Arborele Paulownia sa fie unul dintre cei mai cautati pomi/arbori pentru lemn "Creste intr-un an cat altii in zece".

Varianta de inmultire prin seminte la Paulownia este o alegere buna ( Fiind un arbore salbatic, Paulownia in origine se inmulteste prin seminte ) , iar rata de germinare la semintele comercializate de noi este de aproximativ 90-95%. Semintele sunt proaspete si certificate, de cea mai buna calitate. 

Acest pachet Beneficiaza de Serviciul de ASISTENTA GRATUITA. Atunci cand aveti intrebari, daca sunteti clientul nostru, va putem raspunde la orice fel de intrebare cu privire la plantare, germinare, repicare si chiar comercializare. Daca aveti un stoc mare de rasaduri/puieti din semintele achizitionate de noi, va putem cumpara o parte din ele sau va putem ajuta sa le vindeti.