20%

500 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + 50 Seminte Goji Berry si Instructiuni de Germinare *** Pachetul Include Substanta De Germinare si ASISTENTA GRATUITA

40,00 RON 50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 500 - 700 Seminte Paulownia Elongata
  • 500 - 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50 - 70 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 50- 70 Seminte Goji berry
  • Instructiuni de Germinare
  • Fertilizator  ATONIK ( Substanta de Germinare )

500 de Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa sunt suficiente pentru impadurirea unui hectar. Rata de germinare este de aproximativ 90-95%, semintele sunt proaspete si de calitate foarte buna. Pe langa semintele de paulownia va oferim si seminte de lavanda angustifolia, dar si seminte de goji berry. La achizitionarea acestui pachet, va oferim gratuit instructiunile de germinare si fertilizatorul Atonik, care ajuta semintele sa germineze mult mai repede. Semintele comercializate de magazinul nostru sunt seminte certificate, cumparand de la noi aveti certitudinea ca primiti ceea ce comandati.

Soiul de Paulownia Elongata este recomandat pentru productia de lemn de tip cherestea, calitatea lemnului fiind foarte apreciata si uneori comparata cu cea a nucului. Este rezistent si poate trece cu bine iernile geroase din Romania. Este recomandat sa fie taiat in primul an, pentru a avea un ritm de crestere mult mai ridicat, dar si o rezistenta in plus la seceta si inghet, boli si daunatori. 

Soiul de Paulownia Tomentosa este plantat in cele mai multe cazuri fie pentru lemn de foc, fie in scop melifer sau ornamental. Paulownia Tomentosa poate fi taiat in fiecare an pentru confectionarea de brichete de foc sau odata la cativa ani pentru lemn de foc obisnuit. Este rezistent pentru clima din Romania, atat din punct de vedere al inghetului, cat si din punct de vedere al secetei. 

Deobicei incepand cu al doilea an, printre randurile de paulownia poate fi plantat orice alta cultura care sa nu dauneze arborelui de Paulownia. Noi recomandam sa fie plantat lavanda angustifolia si goji berry. 

Paulownia este la mare cautare, iar cumparatori sunt interesati sa achizitioneze Arbori de Calitate pentru productia de mobila, instrumente muzicale, avioane usoare, iahturi si multe altele. Preturile sunt foarte avantajoase, iar noi va putem face legatura cu viitorii cumparatori atunci cand aveti posibilitatea de a vinde lemnul de paulownia, iar dimensiunile permit acest lucru. 


Acest pachet Beneficiaza de Serviciul de ASISTENTA GRATUITA. Atunci cand aveti intrebari, daca ati cumparat de pe site-ul nostru, va putem raspunde la orice fel de intrebare cu privire la plantare, germinare, repicare si chiar comercializare. Daca aveti un stoc mare de rasaduri/puieti din semintele achizitionate de noi, va putem cumpara o parte din ele sau va putem ajuta sa le vindeti.