25%

5000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1000 Seminte Paulownia Elongata + 300 Seminte Goji Berry *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE SI FERTILIZATOR ATONIK

150,00 RON 200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include : 

  • 5000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • 1000 Seminte Paulownia Elongata
  • 300 Seminte Goji Berry

Promotional va oferim un pachet cu seminte de lavanda, seminte de paulownia, seminte de goji berry si de mimosa pudica. Magazinul nostru online va pune la dispozitie instructiuni de germinare si plantare, dar si fertilizatorul atonik, necesar pentru o rata de germinare mult mai buna. Semintele de lavanda vin insotite de factura fiscala + bon si certificat de calitate. Acestea sunt eliberate de firma noastra, care este distribuitoare de seminte de paulownia, goji, lavanda, mimosa pudica si multe alte seminte. 

Rata de germinare a semintelor este cuprinsa intre 85-90%, aceasta rata este testata in laborator de ingineri calificati. In momentul de fata lavanda reprezinta cea mai buna afacere in Romania. In numai 2 ani se poate obtine un profit de pana la 50.000 de lei, pentru o portiune mult mai mica decat ati fi crezut.

Paulownia si lavanda merg puse pe acelasi teren, paulownia se planteaza din 4 in 4 metri, iar lavanda poate fi plantata printre randurile de paulownia, la fel si goji berry. Cu o investitie minima in Romania, unde avem un pamant destul de bun, putem face bani fara prea mari batai de cap. 

Semintele de Lavanda sunt achizitionate de la furnizori acreditati din Belgia, Olanda si Romania. In cazul semintelor de Paulownia, acestea sunt achizitionate din Germania, Romania si China. La cerere va putem comercializa seminte din orice tara. Cele mai bune seminte de lavanda sunt cele din Belgia si Olanda, iar in cazul semintelor de Paulownia, China. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Atat pentru lavanda, cat si pentru paulownia si goji berry veti primi instructiuni de germinare si plantare, cat si asistenta din partea noastra. Comenzile noastre sunt exclusive, iar in cazul in care aveti vreo intrebare sau doriti sa faceti o comanda telefonica va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon de mai jos.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.