10%

1000 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 20-25 Seminte Goji Berry + Instructiuni de Germinare si Fertilizator ATONIK *** PACHETUL INCLUDE SERVICIUL ASISTENTA GRATUITA

45,00 RON 50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1250 Seminte Paulownia Shantong
  • 100-125 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 20-25 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de Germinare
  • Fertilizator ATONIK
  • Asistenta Gratuita

Paulownia Shantong este specia de paulownia care se adapteaza in orice zona a Romaniei. Printre avantajele acestei specii enumeram : rezista la seceta si inghet, calitate foarte buna a lemnului, creste drept fara multe noduri, rezistenta ridicata la boli si daunatori. Acest soi se inmulteste atat prin seminte, cat si prin butasi - drajoni si puieti lemnificati. 

Magazinul nostru Online Seminte Lavanda comercializeaza o gama larga de seminte de paulownia, seminte de lavanda, seminte de goji berry, seminte de mimosa pudica, seminte de galbenele si nu numai. Toate semintele sunt certificatele, iar firma noastra este inregistrata la ITCSMS pentru comercializarea acestor seminte. 

Rata de germinare a semintelor este de peste 90%. In pachetul primit veti primi si instructiuni pentru germinarea semintelor de paulownia, lavanda si goji berry. 

Serviciul ASISTENTA GRATUITA permite fiecarui client sa ne contacteze in momentul in care exista o neclaritate cu privire la plantatiile de paulownia, goji berry, lavanda sau mimosa pudica. Consultantii nostri sunt gata sa va raspunda la orice intrebare. Va rugam sa ne contactati in intervalul orar : 10-18 de Luni pana Vineri.

Paulownia este singurul arbore din lume, care are o crestere uimitoare : in doar 4 ani, inregistreaza o inaltime de peste 15-20 metri. Se adapteaza pe orice sol din Romania, sol bine drenat si sol umed. Pentru cea mai buna dezvoltare va recomandam a se planta pe soluri profunde, sensibile la penetrarea hidrica. 

Cateva avantaje oferite de arborele de Paulownia : 

  1. Este un arbore meliefer - mierea de culoare deschisa este foarte aromata, putand fiind comparata cu mierea de salcam. Paulownia are flori superbe pentru o perioada de peste o luna.
  2. Absoarbe o mare cantitate de dioxid de carbon
  3. Lemnul sau este de esenta dura, fiind folosit pentru confectionarea de mobila, avioane, barci usoare, rulote si nu numai.
  4. Se regenereaza rapid - Minim 3 si maxim 5 rotatii de crestere a lemnului fara a fi nevoie de replantare.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.