25%

500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Berry si 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE FERTILIZATOR ATONIK SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

30,00 RON 40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 500-700 Seminte Paulownia Shantong
  • 100 Seminte Goji Berry
  • 50 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Fertilizator ATONIK
  • Instructiuni de Germinare
  • ASISTENTA GRATUITA

Semintele comercializate de magazinul nostru vin insotite de factura fiscala, instructiuni de germinare si certificat de calitate. Garantam cea mai buna rata de germinare, ele vin sigilate in pungi individuale cu fermoare, etichetate. Paulownia este arborele viitorului, care poate creste in numai 4 ani, pana la 20 de metri. Investitia este una minima, dar profitul poate sa fie dublu. Pentru fiecare tip de seminte, primiti instructiuni de germinare : Paulownia, Goji Berry si Lavanda Angustifolia.

Promo : Cumparati minim 5 pachete si primiti TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ROMANA. 

Avantajele oferite de Soiul Paulownia Shantong : 

  • Rezistenta foarte mare la inghet si seceta
  • Crestere cu pana la 40% mai mare comparativ cu Paulownia Tomentosa si Elongata
  • Calitate foarte buna a lemnului
  • Rezistenta la boli si daunatori

Lavanda este un arbust de culoare verde-argintiu care cu frunze vesnice verzi pe toata perioada anului inclusiv iarna. Ating maturitatea in numai 2 ani si pot supravietui pana la 50 de ani, bineinteles daca sunt respectate conditiile optime.  Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Serviciul ASISTENTA GRATUITA permite fiecarui client sa ne contacteze in momentul in care exista o neclaritate cu privire la plantatiile de paulownia, goji berry, lavanda sau mimosa pudica. Consultantii nostri sunt gata sa va raspunda la orice intrebare. Va rugam sa ne contactati in intervalul orar : 10-18 de Luni pana Vineri.

Semintele sunt "compatibile " cu mediul din Romania, nu trebuie sa va puneti intrebarea daca semintele sunt aclimatizate, pentru ca ele vor rezista fara problema in tara noastra.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri. 

Pentru alte intrebari, va rugam sa ne contactati la unul dintre numele afisate mai sus sau in pagina de contact.