20%

2000 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 120 Seminte Goji Berry + Instructiuni de germinare si Plantare *** PACHETUL INCLUDE FERTILIZATOR ATONIK SI ASISTENTA GRATUITA

80,00 RON 100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

 • 2000 Seminte Paulownia Tomentosa
 • 500 Seminte Paulownia Shantong
 • 100 - 120 Seminte Lavanda Angustifolia
 • 100 - 120 Seminte Goji Berry
 • Instructiuni de Germinare si Plantare
 • ASISTENTA GRATUITA
 • Fertilizator ATONIK

Paulownia este arborele viitorului, care poate acoperi necesarul de lemn din intreaga lume. Creste cel mai bine pe soluri umede, bine drenate, dar se adapteaza pe orice sol din Romania. Pentru o mai buna dezvoltare recomandam a se planta pe soluri profunde, sensibile la penetrarea hidrica.

Florile arborelui de Paulownia sunt violete , iar aspectul de frunzire este destul de frapant. Productia de seminte este foarte mare, fiecare capsula poate contine pana la 2000 de seminte. Mare parte din soiurile de Paulownia au o crestere rapida, un lemn excelent, dar dupa numeroase teste, am ajuns la concluzia ca cel mai bun soi de Paulownia este Paulownia Shantong si Paulownia Tomentosa. 

Cateva avantaje oferite de arborele de Paulownia : 

 1. Este un arbore meliefer - mierea de culoare deschisa este foarte aromata, putand fiind comparata cu mierea de salcam. Paulownia are flori superbe pentru o perioada de peste o luna.
 2. Absoarbe o mare cantitate de dioxid de carbon
 3. Lemnul sau este de esenta dura, fiind folosit pentru confectionarea de mobila, avioane, barci usoare, rulote si nu numai.
 4. Se regenereaza rapid - Minim 3 si maxim 5 rotatii de crestere a lemnului fara a fi nevoie de replantare.
 5. Paulownia are cea mai mare crestere din lume : 15-20 metri in numai 4 ani.

Avantaje oferite de soiul Paulownia Shantong si Paulownia Tomentosa :

 • Rezistenta la seceta si inghet
 • Calitate buna a lemnului
 • Rezistenta la boli si la daunatori
 • Crestere mult mai rapida comparativ cu alte soiuri

Acest pachet beneficiaza de serviciul ASISTENTA GRATUITA. Oricand aveti nevoie de informatii ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon afisate. Semintele sunt testate in laborator inainte de a fi puse la vanzare, detinem certificat fitosanitar si certificat de calitate. Fiecare pachet achizitionat de pe site-ul nostru contine obligatoriu Instructiuni de Germinare si Stimulent ATONIK pentru germinarea semintelor. 

Pe langa semintele de paulownia tomentosa si shantong, va mai oferim si seminte de goji berry, seminte de lavanda angustifolia si mimosa pudica. Pentru germinarea acestor seminte, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe chat.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.