3000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry PLUS Instructiuni de Germinare si Plantare

100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 3000 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de germinare si plantare

Magazinul nostru online Seminte Lavanda si Butasi Lemnificati este o companie care isi desfasoara activitatea la nivel international, unde comercializeaza seminte de lavanda angustifolia si sevastopolis la preturi foarte mici, oferind pe langa aceste seminte si garantia de producator, cat si seminte de paulownia, seminte de goji berry si instructiunile de germinare si plantare. 

La fiecare pachet comandat de pe acest site, veti primi factura si bon fiscal, iar la cerere va putem elibera si Certificat Fitosanitar. In momentul de fata Lavanda reprezinta sursa principala de venit in Romania, dintr-un hectar cu lavanda, se pot obtine pana la 50000 lei chiar din primul an. Putem vinde butasi de lavanda, lavanda la ghiveci, seminte de lavanda, cat si buchetele de lavanda. Speciile care se adapteaza cel mai bine la noi in tara sunt : lavanda angustifolia si lavanda sevastopolis ( specia bulgareasca ). 

Semintele comercializate de noi sunt importate din Belgia si Olanda, de la furnizori acreditati, dar la cerere va putem comercializa si seminte de lavanda din Romania. 

Lavanda este un arbust de culoare verde-argintiu care cu frunze vesnice verzi pe toata perioada anului inclusiv iarna. Ating maturitatea in numai 2 ani si pot supravietui pana la 50 de ani, bineinteles daca sunt respectate conditiile optime. 

Lavanda Angustifolia are frunza ingusta, oamenii o mai numesc si lavanda englezeasca, dar in Romania noi o numim direct Lavanda cu frunza ingusta. Acest soi care este comercializat de magazinul nostru se adapteaza cel mai bine si ofera o crestere foarte rapida. 

Pe langa semintele de lavanda, noi va oferim si seminte de Paulownia. Acesta este un arbore care poate atinge inaltimea in numai 4 ani de 20 de metri. El se vinde atat ca lemn de foc, cat si lemn de cherestea, avand calitati precum nucul. Pretul de comercializare pentru un metru cub de lemn de Paulownia in Romania este cuprins intre 100-300 euro, iar in Europa pana in 500 de Euro. 

Atat pentru lavanda, cat si pentru paulownia si goji berry veti primi instructiuni de germinare si plantare, cat si asistenta din partea noastra. Comenzile noastre sunt exclusive, iar in cazul in care aveti vreo intrebare sau doriti sa faceti o comanda telefonica va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon de mai jos.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.