1000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 50 Seminte Goji Berry + Instructiuni de Germinare si Plantare + ASISTENTA GRATUITA

30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • 50 - 70 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • ASISTENTA GRATUITA

Lavanda este un arbust de culoare verde - argintiu cu frunze vesnice verzi pe toata perioada anului, care ating maturitatea in numai 2 ani si au o rata de supravietuire de pana la 50 de ani, deci nu necesita o replantare. In ultima perioada lavanda a inceput sa aiba o mare cautare atat pentru florile sale superbe atat uscate cat si la ghiveci, dar si pentru productia de ulei.

Intr-un hectar sunt necesare 20.000 de plante, aproximativ 40.000 de seminte. Germinarea semintelor nu este greoaie daca sunt respectate cateva aspecte : lumina, apa si caldura. Nu se seamana direct in camp. Semintele se pun la germinat intr-o rasadnita, iar cand ajung la cativa centrimetri se planteaza in camp. Costul pentru achizitionarea de seminte de lavanda pentru un hectar este de aproximativ 1000 lei. In schimb daca veti dori sa achizitionati butasi pentru un hectar pretul este de aproximativ 3000 lei.

Daca doriti Lavanda pentru o suprafata de un hectar, puteti alege acest pachet : 40.000 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1000 Seminte Goji Berry + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Mimosa Pudica *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE PLUS SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK.

Recoltarea lavandei se face de cele mai multe ori manual, cu o motocoasa sau cu un utilaj special de recoltat care se ataseaza la un tractor al carui pret este de aproximativ 30.000 lei. Primele flori de lavanda se culeg din al doilea an.

Ca si rezistenta dorim sa va spunem ca este o planta care NU NECESITA IRIGAT. Este o planta rezistenta la seceta si inghet, se presteaza fara probleme la clima din Romania si in perioadele de seceta excesiva. Iarna nu apar probleme, iar pierderile din cauza inghetului sunt aproape zero. Lavanda rezista la temperaturi extrem de scazute de pana la -35 grade. 

Specia care se adapteaza in Romania este Lavanda Angustifolia Common English. Atentie la cei care vand seminte de lavanda sevtopolis sau sevastopolis. ACEST SOI NU ESTE ATESTAT IN ROMANIA, DECI NU PUTETI VINDE LEGAL. RECOMANDAM NUMAI SEMINTELE DE LAVANDA ANGUSTIFOLIA COMMON ENGLISH.

Livrarea semintelor se face prin Posta Romana ( cost 12 lei ), Fan Courier Express ( 16 lei ) sau Curier Rapid Prioripost ( 16 lei ).