33%

500 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + 50 Seminte Goji Berry *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE

20,00 RON 30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Promotional va oferim :

 • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
 • 50 Seminte Lavanda Angustifolia
 • 50 Seminte Goji Berry
 • Instructiuni de Germinare si Plantare

Arborele de Paulownia a inceput sa intre in urechile multor Romani, atat de la televizor, cat si de la radio sau prieteni. Preturile pentru seminte in Romania sunt destul de mari, exista multi competitori care furnizeaza seminte la bucata, care sunt foarte scumpe. Noi va oferim posibilitatea cu o investitie mica, sa achizitionati cele mai bune seminte, cu o rata de germinare de peste 80-85%.

Pe langa semintele de goji, va oferim posibilitatea unui bonus, cu seminte de goji berry si lavanda angustifolia. Pentru fiecare specie in parte, veti primi instructiuni de germinare si plantare. De asemenea aveti posibilitatea de a ne contacta oricand, daca aveti intrebari. 

Cateva avantaje oferite de arborele de Paulownia : 

 1. Este un arbore meliefer - mierea de culoare deschisa este foarte aromata, putand fiind comparata cu mierea de salcam. Paulownia are flori superbe pentru o perioada de peste o luna.
 2. Absoarbe o mare cantitate de dioxid de carbon
 3. Lemnul sau este de esenta dura, fiind folosit pentru confectionarea de mobila, avioane, barci usoare, rulote si nu numai.
 4. Se regenereaza rapid - Minim 3 si maxim 5 rotatii de crestere a lemnului fara a fi nevoie de replantare.
 5. Paulownia are cea mai mare crestere din lume : 15-20 metri in numai 4 ani.

Oferim tuturor clientilor nostri posibilitatea de a infiinta o plantatie cu Paulownia cu o investitie foarte mica, iar pe langa asta si ASISTENTA GRATUITA. Va sta la dispozitie o echipa gata sa va raspunda la orice ora, atat pentru intrebari, nelamuriri cat si pentru preluare de comanda online.

Fiecare client beneficiaza de Garantie oferita de magazinul nostru, factura fiscala si certificat de calitate a semintelor, cat si bon fiscal sau chitanta. 

Stiai ca ? 

 • Paulownia este un foarte bun izolator termic si electric.
 • Folosit ca lemn de combustibil se comporta excelent.
 • Este de 2 ori mai rezistent la foc decat fagul.